DET GODE LIV

Bloggen om det gode liv

Vi ønsker alle å leve det gode liv. Det gode liv kan være vanskelig å definere, konkretisere og fylle med innhold. Og definisjonene varierer fra person til person. Omgivelsene er rammen rundt det gode livet vi alle ønsker å leve; enten vi er hjemme, på hytta eller på jobb.

Som interiørarkitekt får jeg lov til å være med på å skape rammen for det gode liv i sammen med mine oppdragsgivere.

Mine tanker omkring det gode liv vil jeg gjerne dele med alle dere andre som følger meg. På facebook og instagram får jeg også ofte spørsmål som jeg ikke alltid rekker å svare på. På bakgrunn av dette ønsket jeg å starte denne bloggen, hvor jeg kan gi svar på spørsmål, gi tips og dele små hemmeligheter fra min interiørverden.

Håper bloggen vil være til glede og inspirasjon, og at du vil følge meg videre.

 FOTO: Mona Gundersen Styling: Elin Fossland

FOTO: Mona Gundersen Styling: Elin Fossland

– EF –