FØRJULSTID

Førjulsstemning

Desember er tiden hvor lys tennes, venner og familie samles. I vår familie har vi juleverksted første søndag i desember, hvor store og små baker pepperkaker, sjokoladekuler og annen deilig julebakst. Jeg synes det da er hyggelig at hjemmet også blir pyntet til jul. En hyggelig førjulsstemning får man ganske enkelt med noen få elementer satt sammen på en kreativ måte. Jeg bruker ofte hvite roser, silkefuru, mose, hvite tulipaner, granbar og levende lys for å skape en hyggelig førjulstid.

Adventshygge for meg er bl.a når pepperkakene kan spises rett fra ovnen med blåskimmelost eller brunost på. Tekoppen inneholder en god advents-te, og musikk fra "It's snowing on my piano" med Bugge Wesseltoft strømmer ut i rommet.

God Førjulstid!

Utvalgte bilder er tatt av Mona Gundersen / Elin Fossland -Styling: Elin Fossland

– EF –