JULESTEMNING

Julaften nærmer seg, og hus og hjem gjøres i disse dager klar for julefeiring. Med enkle grep kan man få til en hyggelig julestemning. Mange spør meg om hva som er årets juletrend. Jeg mener at julen handler om tradisjoner, og derfor bruker jeg samme julepynt fra år til år. Selvfølgelig kan man supplere med nyheter, men litt av hyggen er å kjenne igjen elementer fra tidligere julefeiringer.

Juletreet vårt er pyntet med lys og enkel julepynt. Noe av julepynten er egenprodusert i familiens juleverksted, noe er arvet og noe nyinnkjøpt. Prikken over i'en får man med levende lys og fyr i peisen. Det er hyggelig å dekke bordet dagen i forveien, gjerne til god julemusikk. Vi hører alltid på "vi tenner våre lykter" som er utgitt av kronprinsparets fond.

Kongler , granbar og hvite roser danner en vakker ramme for en hyggelig julekveld. Og ved inngangen ønskes gjester velkommen av et lite juletre omgitt av levende lys.

 

Utvalgte bilder er tatt av Mona Gundersen / Elin Fossland -Styling: Elin Fossland

– EF –