TEAM FOSSLAND

Det er mange som spør meg om jeg jobber alene med prosjektene, eller om jeg har flere folk rundt meg. Jeg vil derfor starte det nye året med en presentasjon av teamet som jobber hos Elin Fossland og Arkitekt Fossland.

Jeg er så heldig at jeg har et team av dyktige interiørarkitekter og arkitekter rundt meg som alle bidrar på hver sin måte.  Vi er et kontor som jobber tett på hverandre og på tvers av fagområdene. Mannen min Geir og jeg har drevet Arkitektfossland sammen i en årrekke. Foruten Geir og meg består det daglige temaet av Camilla Tveit, Christine Fossland Guddal og Kristin Brække. Jeg har lyst til å presentere hver enkelt.

Camilla er interiørarkitekt og har vært hos oss i 4 år nå.  Hun er meget dyktig på InDesign og Photoshop, og lager de fineste collager til kundene våre.

Christine er sivilarkitekt, og har vært her siden 2005.  Christine har allsidig erfaring med både store og små bygg. Hun har vært medarbeider for de fleste funkishus og hytter som vi har tegnet.

Kristin kom til teamet vårt i fjor, og er blitt en viktig brikke for vårt showroom og EF Housedressing. Hun tar i et tak der det trengs og er alltid med Elin på stylingjobber.

Geir er en meget dyktig sivilarkitekt som har vunnet en rekke nasjonale konkurranser. Han er også en meget habil konseptarkitekt og designer .

 Elin og Geir Fossland

Elin og Geir Fossland

 F.v: Elin Fossland, Camilla Tveit, Christine Fossland Guddal, Kristin Brække

F.v: Elin Fossland, Camilla Tveit, Christine Fossland Guddal, Kristin Brække

Oppdragstype

Siden kontoret består av både interiørarkitekter og arkitekter kan vi ta på oss alle typer oppdrag innen for disse fagområdene. Ofte jobber vi sammen helt fra skisse til ferdigstillelse. Nedenfor er et utvalg av våre tidligere utførte prosjekter:

Utvalgte bilder er tatt av Mona Gundersen / Elin Fossland -Styling: Elin Fossland

– EF –