TULIPANENS DAG 15. JANUAR!

DET FØRSTE VÅRTEGN GIR INSPIRASJON TIL PYNTING.

Det er tulipanens dag i morgen «Hurra»! Denne markeringen og spesielle dagen er for meg det første vårtegn!  Hvite tulipaner og lyse farger gir grunn til optimisme, og det varsler om at våren nærmer seg! Dette gir meg ekstra lyst til å pynte og gjøre det trivelig rundt meg.

Jeg synes det kan være fint med en stor bukett tulipaner satt inn i ulike sammenhenger og situasjoner.Jeg liker å bruke blomster på en litt enkel og kanskje utradisjonell måte, gjerne også legge noen blomster fritt utover bordet. Når jeg får kombinert blomster med levende lys og satt det inn i en enkel komposisjon, er jeg veldig fornøyd.

Jeg elsker å ha blomster rundt meg i hverdagen og til fest!

Utvalgte bilder er tatt av Mona Gundersen / Elin Fossland -Styling: Elin Fossland

– EF –