PHOTOSHOOT

STYLING & PHOTOSHOOT

 Fotograf Mona Gundersen i aksjon på Rispebråten

Fotograf Mona Gundersen i aksjon på Rispebråten

Jeg har vært så heldig å få presentert mange av prosjektene mine i aviser, interiørmagasiner, min egen bok «Interiører» og i Andrew Martin Design Review. Tekst og beskrivelse er selvsagt viktig i forbindelse med disse presentasjonene , men i stor grad er det bildene som avgjør om reportasjen blir vellykket eller ikke. Jeg er derfor alltid med når bildene til disse reportasjene skal tas. Når dere ser bildene ferdig presentert virker alt ofte veldig enkelt, men det ligger mye arbeid bak for å få frem det beste i prosjektene.

Det er viktig å ha en god plan før man drar til location. Man må forenkle, tenke gode vinkler og utnytte lyset best mulig. Jeg har alltid en tanke bak hvilke vinkler bildene skal tas fra, og hvilke elementer bildene skal inneholde før fotograferingen starter. Ofte har jeg med alt fra blomster, pyntegjenstander og til større møbler. Men uansett hvor god stylingen er, så er det avgjørende at man har med en dyktig fotograf. Fotograf Mona Gundersen og jeg har jobbet tett sammen de siste 10 årene , og vi vet hva som skal til for å få gode bilder og en god presentasjon av prosjektene.

Se smakebiter fra ulike photoshoots og styling under.

Utvalgte bilder er tatt av Mona Gundersen / Elin Fossland -Styling: Elin Fossland

– EF –